Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Dag 5 og forsiktig håp

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 16. april , 2013 kl. 19:59

Allerede fem dager siden inngrepet! Tiden går fort når man er sykemeldt. Lettere døgnvill blir jeg sannelig også :P
Jeg våknet med 37 i kroppstemperatur idag så nå begynner det å ligne på normale verdier og det må man jo være fornøyd med. Smertene er mye mindre og jeg klarer å bevege meg rundt uten å se ut som ei gammel dame. Etter å ha undersøkt postkassa fant vi ut at det ikke lå noen papirer fra sykehuset der idag heller. Jeg ringte til vaktrommet på avdelinga og fikk hjelp av en veldig hyggelig sykepleier. Jeg ble så forfjamset over velviljen at jeg glemte å spørre etter bekreftelse på oppmøte og etterbehandling av såret, så jeg måtte ringe en gang til. Litt pinlig men jeg lovte at nå skulle jeg ikke mase mer. Hun lo hjertelig og lovte å si ifra så ting gikk i orden. Rett etterpå ringte en lege for å få nødvendige opplysninger til sykemeldinga og sa at jeg skulle få sykemelding fra og med onsdag da jeg ble innskrevet til og med ut denne uka. Jeg skulle også få bekreftelse på at jeg har vært der. Puh, endelig ser det ut til at de får fart på sakene!

Jeg fikk også beskjed om at det gikk fint å fjerne plasterlappen over såret nå. Eller; sår og sår… Det er jo bare en bitteliten strek på knapt en halv cm :) Det så tørt og fint ut og det ser ut til å ha grodd veldig fint. Nå blir det spennende å se fremover om vi har klart å avlive myom-monsteret.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.