Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

En liten opplysning i god overshare-ånd :)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 29. mai , 2013 kl. 21:33

Ingen blogg uten saftige betroelser og ærlige meninger… Neida, men tenker at det kan være verdt å nevne i tilfelle noen vurderer embolisering og er redd for skader i underlivet; jeg har ikke fått ødelagt nerver i underlivet etter emboliseringen. Alt fungerer som det skal :) Jeg har jo hørt om et tilfelle der ei dame med en stor muskelknute opplevde å miste en del følelse i underlivet etter embolisering, så jeg var faktisk litt nervøs for det. Men heldigvis; her funker alt helt utmerket ;)

Jeg kjenner at jeg er råspent på om noe har skjedd nedi muskelknutemonsterland. Jeg innbiller meg fremdeles at kulen kjennes mindre og mykere ut når jeg klemmer på magen, og jeg har nesten blitt mitt gamle B-menneskejeg (sover lenge uten å få svinvondt i ryggen). Håper håper HÅPER at det ikke bare er innbildning. Men må vel vente i noen måneder til før jeg får vite sikkert. I oktober en gang får jeg vel kanskje innkallelse til ny MR.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.