Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

To måneder etter embolisering

Kategori: Ukategorisert | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 11. juni , 2013 kl. 00:43

Svært lite nytt å melde, dessverre. Aner ikke hvordan det går med muskelknutemonsteret. Jeg har fremdeles en del vondt i ryggen men sov til klokka 11 i dag (etter å ha byttet stilling et par ganger fordi det gjorde vondt). Jeg har fremdeles ømme pupper og skjønner ingenting av dette hormontullet. Antakelig har det null og niks å gjøre med muskelknuten og embolisering men hvem vet. Jeg klør etter å få vite om det egentlig har skjedd noe med muskelknuten eller om den fremdeles er like stor. Det er litt irriterende å ikke vite…

Kommentarer

  1. Rita Log sier:

    Spennende å lese bloggen din. Jeg har vært på Radiumh for å ta prøver av en stor muskelknute som vokser raskt. Venter på svar… har også nylig tatt ct og ultralyd av nyrer og lever..

  2. caracal sier:

    Oi såpass. Mistenker de noe ondartet eller er det bare grundig sjekk for sikkerhets skyld? Min vokste vel også ganske raskt men siden den var så vanskelig å måle nøyaktig på ultralyd er det vel ingen som vet helt sikkert hvor raskt den har utviklet seg. Jeg vet bare ut i fra MR-røntgen i februar i år at den har vokst seg fra 0 til 16×10 cm på 6 år og det syntes visst legen var litt drøyt. Spesielt siden jeg er såpass ung (midten av 30-årene).
    Masse lykke til videre med muskelknuten din! Håper den er 100% godartet og lar seg fjerne uten store problemer. Hold meg gjerne oppdatert! Det er alltid kjekt å høre om andres erfaringer for man føler seg litt alene og uten sammenligningsgrunnlag.

  3. Lise sier:

    Hei. Googlet muskelknute i livmor og havnet her hos deg. Nettopp fått beskjed om at jeg muskelknute og min gir meg lange og kraftige mens. Enda jeg har hormonspiral. Derfor jeg måtte til gyn min for å ta en ultralyd. Den viste en knute på 2,2-2,4 cm. Ikke så stor, men den plager meg.JJeg fikk aalternativer om fjerning av livmor eller skrape den bort. Begge deler gjør meg steril. JJeg skal tilbake til høsten når jeg hadde bestemt meg. Nå har jeg flere barn men med de alternativene får jeg ikke velge om jeg vil ha flere. Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Siste alternativet er jo å la den bli der og plage meg enda mer. Har blødd i snart 3 år… Så jeg er veldig lei. .. Takk for at du deler dine erfaringer. Ønsker deg lykke til og håper du har blitt mye bedre. Klem fra Lise :-)

    • caracal sier:

      Hei Lise! Tusen takk for det:)
      I forhold til blødningene dine, kan du ikke få f.eks. Cyklokapron eller lignende legemiddel som minsker blødningene? Vet mange har fått god hjelp av sånne piller. Uansett hva du velger å gjøre med knuten (eller velger å ikke gjøre), får du ha lykke til!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.