Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Prøvekaninmedisin

Kategori: Esmya | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 5. mars , 2014 kl. 19:47

I dag dro jeg på apoteket for å bestille min nye fancy medisin. Den viste seg å ikke være så enkel å få tak i for den er så ny at den ikke er leveringsklar enda! De visste ikke når de kunne bestille den heller, men de regnet med at de kunne det ganske snart. De mente også at sykehusapoteket muligens kunne bestille for de fikk visst lov til å bestille før andre apotek.

Jeg fant også ut til min store overraskelse at Esmya ble godkjent på blåresept 15. januar 2014 (legen var visst ikke helt oppdatert nei) så nå må jeg kontakte legen i morgen og be om at hun skriver ut ny resept så jeg kan få medisinen på blåresept. Nå er jeg spent på hvor lang tid det tar før jeg får tak i pillene og kan begynne å teste ut sakene. Det var visst mange artige bivirkninger å glede seg til så dette kan bli spennende.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.