Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

*Trommevirvel* – Siste Esmya-pille!

Kategori: Esmya, Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 9. juni , 2014 kl. 00:09

Ja da var siste pillen på brettet tatt og den 3 mnd lange kuren mot myom-monsteret er unnagjort. Har det hjulpet? Det vil tiden vise når jeg får sjekk på sykehuset utpå sensommeren en gang. Jeg har veldig små forhåpninger og forventninger, både fordi så mange har hatt så dårlig virkning men også fordi jeg føler at den følbare klumpen nederst i magen fremdeles er omtrent like stor.
Som en liten offisiell avslutningsseremoni tok jeg bildet av den siste ensomme pillen før jeg tok den:

DSC_0166

Det blir rart å ikke lenger ta en pille hver kveld og så blir det spennende å se om jeg merker noen forskjell på kroppen etter at jeg slutter å proppe i meg disse angrepille-hormonene. Ikke godt å vite hvordan kroppen reagerer. Tvi-tvi for at myomet har skrumpet bittelitt og i hvert fall ikke har vokst!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.