Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Oppdatering

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 3. oktober , 2014 kl. 22:06

I dag kom det intet mindre en tre sykehusbrev i posten. Ett fra Ullevål og to fra Nordlandssykehuset. Det fra Ullevål var bare kopi av brev til legen min om at de mente operasjonen min kunne gjennomføres på Nordlandssykehuset. De to brevene fra Nordlandssykehuset var ett for innkallelse til innskriving 13. oktober og ett for time til innleggelse 30. oktober. Med andre ord får jeg to ekstra uker å grue meg på. Og alt på jobben ble litt kaos nå siden vi allerede hadde belaget oss på at jeg ble borte fra midten av måneden, og dermed lagt noen prosjekter på is. Nå blir det å snu rundt på alt igjen og det blir et sabla stress. Og jeg får alt for god tid til å grue meg til operasjon og sykehusopphold.

Jeg var forøvrig på ultralyd av skjoldbruskkjertelen i dag og den viste at jeg har en liten utvekst/svulst på høyre siden. Legen mente den så veldig godartet ut og at det er veldig vanlig å ha sånne kuler (visstnok 20 av 100 har det i større eller mindre grad). Han sa at om jeg ville forsikre meg om at den var 100% godartet måtte jeg få tatt vevsprøve av den, så det måtte jeg eventuelt diskutere med fastlegen min. Jeg tenker jeg legger den kulen litt på is til jeg får orden på den store kulen nedi livmorland og så får jeg heller se hva fastlegen min mener om saken når hun får svaret fra UL-undersøkelsen. Jeg har visst kuler både her og der, så kanskje det har en sammenheng? Kanskje svulster/muskelknuter på skjoldbruskkjertelen og livmoren er nært beslektet? Hvem vet. Jeg er uansett tydeligvis kulere enn de fleste (tørrvittig ja…).

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.