Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

På tampen av sykemeldingsperioden

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 16. november , 2014 kl. 01:27

Da er straks sykemeldingsperioden på to uker over og jeg forbereder meg på å begynne å jobbe igjen. Kroppen fungerer greit bortsett fra at jeg er ute av trening og har en elendig kondis. Det å gjøre husarbeid i en times tid gjorde meg skjelven i bena og trøtt som en strømpe, men nå har jeg jo vært ganske stillesittende i det siste. Blodtrykket er høvelig greit, pulsen er tidvis høy og tidvis normal, og sårene etter laparoskopien har grodd fint. Det var noe antydning til puss og klissklass i såret i navlen men etter iherdig rensing med pyrisept ble såret friskmeldt av sykepleieren på legekontoret. Jeg måtte bare sørge for at ikke hud gnisset mot hud, for da ble det fort fuktig og dårlige vilkår for tilhelingen av såret. Så nå går jeg rundt med en liten stoffbit i navlen.

Ellers kjenner jeg ganske lite nedi operasjonsområdet. Litt ømt men nå har jeg da også hatt mensen så da er det kanskje ikke så unormalt med litt ømhet i livmoren. Jeg er litt imponert over at kroppen klarer å følge sin nye syklus selv etter operasjonen. Det var slett ingen ille mens heller, med moderate/lette blødninger. Jeg har forresten gått ned 3 kilo etter operasjonen og de har fremdeles ikke kommet på igjen så vi får se hvor lenge det varer :P Håper bare formen tar seg enda mer opp så jeg kan begynne å virkelig nyte tilværelsen uten en diger klump på livmoren. Det føles litt rart at den ikke lenger er der.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.