Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Etterhvert som dagene går

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 23. november , 2014 kl. 15:45

Da har jeg vårt på jobb noen dager og ting er nesten tilbake til normalen. Jeg kjenner at det egentlig er ganske godt å ikke være i full stilling når man skal starte igjen etter sykemeldingsperioden. Jeg var helt utslått før helga, dritsliten med hodepine og en overveldende trang til å legge meg og sove. I tillegg var blodtrykket noe høyere enn vanlig så jeg tror kroppen min var litt stresset. Jeg har nok dovnet litt bort etter to-tre uker med operasjon og sykemelding så det tar sikkert litt tid før jeg er tilbake i normal form. Det kjennes litt ømt nedi livmorområdet men ellers har jeg ingen smerter eller andre problemer. Eller jo, litt farget utflod har jeg. Usj.

Ellers har jeg fått brev fra operasjonslegen om at de ikke fant noe ondartet i vevsprøvene, så muskelknuten var bare en diger klump med normale men overivrige muskelceller. Jeg var egentlig ikke så veldig bekymret for at det var noe ondartet der men det er jo alltids greit å få det bekreftet. Denne uka skal jeg til sykehuset for ny ultralyd av skjoldbruskkjertelen og kanskje en liten vevsprøve. Jeg har også fått innkallelse til nyreavdelingen og i forbindelse med det må jeg denne uka ta to spyttprøver, en døgnmåling av urin (hjelp, samle tiss i 24 timer) og en haug blodprøver som skal sendes til Oslo og analyseres før jeg møter til undersøkelse i desember. Her går det unna i svingene, gitt. Bra jeg har frikort :P

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.