Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Nytt år men lite nytt ellers

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 15. februar , 2015 kl. 17:16

Nå har vi kommet til midten av februar og jeg har fremdeles ikke fått innkallelse til kontroll etter operasjonen. Skal jeg virkelig bli nødt til å purre på denne gangen også? Jeg lar dem få februar på seg og har jeg ikke hørt noe innen 1. mars ringer jeg og maser.

Ellers er nå alt ved det samme. Mensen har vært litt rar denne siste gangen (småbløing i halvannen uke om jeg teller med de første dagen med farget utflod). Jeg håper inderlig jeg ikke får ny runde med hormontull nå som alt hadde stabilisert seg så fint og jeg hadde fått så forutsigbar syklus. Eller enda verre: håper jeg ikke har grodd ut en ny muskelknute!!! Fy flate altså, om jeg hadde fått en ny allerede nå så kort tid etter operasjonen. Da tror jeg at jeg offisielt gir opp.

Jeg får bare vente og se an frem til kontrollen. Man blir ganske god til å vente og se når man har sånn her myom-problematikk i livet.

Annonser

Kommentarer

 1. Elin sier:

  Takk for at det finnes en blogg om et myom :) Har lest mye av bloggen din og mange kommentarer med interesse. Masse god informasjon. Har fått bekreftelse på at mange av mine plager kan skyldes mine 3 myom. Har møtt leger som har vært tvilende til det og ikke helt trodd på at jeg så mye smerter i magen, i siden og nedover venstre bein. Eller at problemer med inkontinens og tungdefølelse i underlivet skyldes dette til tross for at mine myom da var 11, 6 og 5 cm. Nå har de vokst mer og jeg skal vurderes på sykehuset for fjerning av livmoren etter påske. Er spent på hvordan dette vil påvirke livet mitt etterpå. Har lest mange erfaringer både på godt og vondt. Jeg er 46 og føler at fjerning er det som er det beste for meg nå med så mye plager, siste celleprøve viste også lette celleforandringer så er spent på om jeg bør fjerne livmorhalsen også.

  • caracal sier:

   Hei og takk for at du leser og kommenterer :) Blir alltid litt glad når jeg ser at noen faktisk leser og har nytte av bloggen min. Baksiden er jo at de fleste som leser selv sliter med myomer og det er jo ikke hyggelig. Myomer er noe dritt. De kan absolutt gi både smerter og andre plager så hvis noen leger påstår noe annet har de ikke mye kunnskap om myomer. Jeg fikk ryggsmerter og det viste seg jo også at myomet presset mot ene urinlederen min og delvis blokkerte den når jeg lå på rygg. Legene trodde jo jeg hadde en innsnevring eller svulst helt til det gikk opp for dem at det var myomet som var synderen. Det var visst veldig sjeldent at myomer presser mot urinledere/nyrer. At de presser mot urinblære og gir trøbbel der er jo slett ikke uvanlig.
   Lykke til med å fjerne livmoren, det går nok sikkert bra. Det er jo mange som synes det er en lettelse å bli kvitt problemet en gang for alle, og de fleste får ikke plager etterpå. Tror du kan glede deg til et nytt og bedre liv, for store myomer er ikke noe gøy å drasse rundt på.
   Jeg venter i spenning på å få komme til kontroll etter min myomektomi. Har prøvd å ringe sykehuset men de har så kort telefontid (midt i arbeidstida) at jeg sliter med å få tak i dem. Utrolig irriterende å måtte purre på for å få en kontroll som de lovet meg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.