Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Ny forskning!

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 17. desember , 2017 kl. 02:31

Jeg fant denne artikkelen i dag og synes den er verdt å lese for dem med myomer som vurderer å embolisere. Dette med fruktbarhet er jo i tankene til de av oss som får myomer i ganske ung alder, og da er det skremmende når leger advarer om tidlig overgangsalder og risiko for å bli steril etter inngrepet. Derfor synes jeg det er fint å kunne vise til nyere forskning som viser at dette slett ikke er tilfelle. Det er liten risiko for å bli steril etter embolisering, og av de som fikk skader på eggstokkene og kom i tidlig overgangsalder var flesteparten over 45 år. Så vet dere det ;)
https://vivaeve.com/uterine-fibroid-embolization-ufe-early-menopause/

Ha en fin jul, alle sammen! :)

Annonser

Kommentarer

 1. Martine sier:

  Hei :) Jeg finner ikke artikkelen. Kunne du postet den i kommentarfeltet?

  • caracal sier:

   Oi, her har det skjedd noe rart… Linken har visst forsvunnet :( Og nå husker jeg ikke i farta hvor jeg fant artikkelen… Skal se om jeg klarer å oppdrive den igjen!
   Edit: Linken har visst blitt fjernet av noen andre. Regner med det er noen fra Bloggnorge som har fjernet den. Linken var denne, den virker troverdig men ser jo at siden driftes av noen som tilbyr embolisering.
   https://vivaeve.com/uterine-fibroid-embolization-ufe-early-menopause/

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.