Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Hurra! Jeg har rykket fremst i køen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 5. april , 2013 kl. 18:39

I dag fikk jeg plutselig telefon fra sykehuset om at noen hadde meldt avbud så de kunne embolisere meg allerede onsdag i neste uke! Wow! Jeg måtte selvsagt takke ja, så nesten hele arbeidsdagen har gått med til å ordne flybillett og opphold for både meg og samboeren (han blir nødt å være med som moralsk støtte). Jeg skal inn til lege på onsdag, emboliseres på torsdag og så måtte jeg regne med å ligge på sykehuset til lørdag. Det blir nok ei artig helg med smerter, feber og kanskje litt spying. Men klarer de å drepe dritten skal jeg tåle en god del ubehag (ja det er lett å være tøff i trynet nå)!

Jeg skal ha med min gode venn Asus-PC og prøve å holde bloggen oppdatert innimellom slagene. Apropos slag; de ekstra hjerteslagene roet seg kraftig ned etter tre og en halv dag men jeg synes jeg har litt mer enn vanlig fremdeles. Har lest litt rundt på nett og sett at noen leger faktisk har funnet en viss sammenheng mellom myom og ekstraslag. Skikkelig sært, men hvem vet. Jeg håper ihvertfall veldig at jeg får god virkning av emboliseringa og ender opp med en død og kraftig innskrumpet klump. Og kanskje færre ekstraslag.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.