Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Dag 4 (sinna og oppgitt-dagen)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 15. april , 2013 kl. 13:47

Den gode nyheten er at smertene kjennes ut til å gradvis gi seg bittelitt og at kroppstemperaturen var nede i 37,3 imorges (nærmere 11 timer etter Ibux-inntak). Ja og så ser magen ut til å ha kommet i gang ordentlig. Men jeg er enda er temmelig irritert på sykehuset. Jeg har prøvd å ringe flere ganger i dag for å få svar på om de har sendt sykemelding, hvordan jeg skal behandle såret og om jeg kan få bekreftelse på at jeg har vært der (en fordel når man skal få refundert reiseutgifter). Aldri noen som tar telefonen. Jeg blir bare helt matt av at man som pasient skal holde styr på alt selv. Er det ikke naturlig å sende info på forhånd og ordne et siste møte med lege før man drar der man kan få info om sykemelding, sårbehandling o.l.? Det er sant som de sier; man må jaggu være frisk for å være sjuk.

Jeg krysser fingrene for at det ligger sykemelding og andre nødvendige papirer i posten imorra, men hvis ikke må jeg la min trofaste fastlege ordne opp på mine vegne. Jeg blir rimelig sur dersom jeg ikke får dekt flybilletten min opp bare fordi sykehuset ikke knoter seg til å sende meg nødvendige papirer. Jeg er mer trøtt i dag enn før og blir ikke akkurat mindre trøtt av å stresse med ting sykehuset skulle ha ordnet.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.