Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Vi venter litt til…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 4. november , 2013 kl. 23:54

Jeg var hos fastlegen min i dag og da sa jeg i fra at jeg ikke er inne i systemet på sykehuset og dermed ikke har fått innkallelse til ny MR-røntgen. Hun sjekket epikrisen og mente det sto der at «radiolog tar kontakt med henne» (les: meg). Derfor har visst alle ventet på at en eller annen radiolog skulle kontakte meg, og ikke gjort noe mer med saken. Jeg har jo da ikke hørt noe i fra noen radiolog så noe har gått veldig feil ett eller annet sted. Men legen skrev en henvisning så jeg kan få komme i MR og få sjekket hvordan det står til med snylteren/muskelknuten/myom-monsteret. Så nå er et på’n igjen med venting.

Og jeg har visstnok noe som halvveis stenger avløpet i ene nyren min så jeg skal i CT-røntgen også snart. Hvem vet hvilken type klump jeg har der, om det er en nyrestein eller en svulst. Synes jeg har nok rare klumper i kroppen om ikke jeg skal plages med enda fler.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.