Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Halvveis i Esmya-kuren

Kategori: Esmya | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 28. april , 2014 kl. 11:51

I går kveld tok jeg siste pille på tredje brett og det betyr halvveis inn i eske nr 2 med Esmya, som igjen betyr at jeg er halvveis i «kuren». Kneet gjør fremdeles vondt men jeg aner at det kanskje har blitt ørlite bedre, selv om det fremdeles knirker, knaker og gjør vondt. Ellers har jeg vært litt trøtt, generelt småknirkete i leddene og i dag har jeg vondt i magen. Både nederst i livmor-området men også lengre opp. Faktisk kjennes det ut sånn som det gjorde da jeg kom hjem etter embolisering i fjor; mensverk, stinn mage og en følelse av at jeg har trent magemusklene for hardt og fått meg et slag i magen. Forskjellen er at det er mindre vondt nå enn da, men samme type smerte. Jeg vet ikke om jeg burde bli glad eller redd. Håper jo muskelknuten mistrives noe veldig og trekker sitt siste sukk :) Men igjen, det håpet jeg jo da jeg emboliserte også uten at det gikk helt som planlagt.
En annen merkelig ting som jeg tror skyldes pillene er at jeg (overshare-alert!) føler meg mindre følsom i underlivet i forbindelse med sex. Altså ikke følelsesløs eller noe men bare mye tregere i avtrekkeren. Jeg måtte si i fra til samboeren at jeg nok dessverre ikke fungerer helt om dagene men det tok han heldigvis med godt humør. Han «fungerer» ikke helt han heller om dagene da han går på Metotrexate (cellegift) mot ulcerøs kolitt (kronisk tarmbetennelse), noe som betyr at han ikke for alt i verden må prøve å bli pappa. Da kan det ende med genfeil og fordervelse hos fosteret, så her må vi være veldig forsiktig på den fronten. I tillegg til at jeg har fått streng beskjed om å ikke bli gravid siden fosteret kommer til å få det forferdelig trangt inni der med snylteren som nabo.

Jeg får nå bare fortsette å spise Esmya-piller til uti juni og så får vi se hva resultatet blir, om det blir noe resultat i det hele tatt. Tror det er en gjenstridig snylter jeg har pådratt meg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.