Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Månedene går…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 8. april , 2015 kl. 18:20

…Og jeg venter. Avtalen var at jeg skulle bli innkalt til kontroll 3-4 måneder etter operasjonen, men jeg sitter nå enda og venter, drøyt fem måneder etter operasjonen. Rett før påske ringte jeg kvinneklinikken for å høre om jeg hadde ramlet ut av lista eller noe, men det hadde jeg heldigvis ikke. De bare prioriterer kreftopererte o.l. mer alvorlige tilfeller høyere enn sånn myompasienter som meg. Greit nok det men kan de ikke da være så vennlig å sende et lite brev om det så man vet hvordan ståa er? Damen i telefonen sa at de regnet med at man tok kontakt om man fikk problemer av noe slag, noe jeg forsåvidt har men har skjøvet unna fordi jeg jo regnet med å komme inn på kontroll snart. Uansett klarte hun nå å hoste opp en time til meg i slutten av april så da får jeg endelig sjekket om ting er i orden.

Jeg har småblødd siden i januar nå så jeg trenger veldig å sjekke tingenes tilstand. Nå er det ikke sikkert det henger sammen med verken myomer eller operasjonen men det er nå greit å få det sjekket. Har også hatt tendenser til litt vond rygg, noe som skremmer meg litt med tanke på ryggproblemene jeg hadde før emboliseringen. Jepp, jeg trenger absolutt en sjekk, både av fysiske og psykiske årsaker. Det blir litt mye tenking og bekymring når man blir gående sånn og vente og har god tid til å gruble.

Forresten; jeg håper ingen har skrevet kommentarer til meg som ikke har blitt godkjent og kommet med i kommentarfeltet! Jeg får irriterende mye spam og siden det nesten utelukkende er spam som havner i useriøse-boksen så orker jeg ikke lese gjennom før jeg sletter med hard hånd. I dag da jeg gikk inn i bloggen hadde jeg 365 mailer i useriøs-boksen. Det er mer enn jeg gidder å pløye meg gjennom. I tillegg hadde en spamkommentar klart å lure seg inn under «ventende» (der seriøse innlegg fra blogglesere havner før jeg godkjenner dem). Så hvis noen har sendt en kommentar som ikke har blitt publisert, beklager jeg så mye. Da har den havnet på feil plass og blitt dratt med i det store spam-dragsuget. Jeg håper og tror det ikke er tilfelle, men man vet jo aldri.

Vi høres igjen, etter kontrollen :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.