Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Tiden går…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 6. november , 2017 kl. 21:20

…og Caracal består! :) Det er så hyggelig å se at det stadig popper inn nye kommentarer på bloggen! Veldig fint å se at noen kan ha hjelp av å lese bloggen og innleggene.

Det er ikke så mye nytt å melde, jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har vært til noen kontroll enda, men jeg moter meg opp til å bestille time hos privat gynekolog (gidder ikke gå via fastlegen da jeg vil ha en grundig undersøkelse med ultralyd). Jeg må uansett ta ny celleprøve da det nå er tre år siden sist og da er det jo greit å få sjekket om det vokser ut noen nye myomer eller ikke. Syklusen min har aldri blitt som den skal etter alt styret med muskelknuten og alle behandlingsmetodene, så det må jeg også ta opp. Og ingen syklus, ingen graviditet. Nå har jeg vel egentlig så smått begynt å miste håpet om å få egne barn, da tiden har gått veldig fort og alderen har dessverre økt på like fort :P

Men jeg ville i allefall stikke innom og gi lyd i fra meg og takke for alle kommentarer og tilbakemeldinger! Og så fant jeg denne siden som jeg ikke kan huske å ha sett før. Den virker veldig informativ og fin! :) Men dere er selvsagt velkommen til å lese bloggen min og stille spørsmål her også :) Selv om jeg begynner å glemme en del detaljer og selv må lese bloggen for å friske opp hukommelsen, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Ha en flott senhøst, alle sammen! Vi snakkes ;)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.