Bloggnorge.com // Livet med en snylter (muskelknute/myom)
Start blogg

Livet med en snylter (muskelknute/myom)

En blogg om mitt liv som prøvekanin for behandling av muskelknutemonsteret

Trøbbel med bloggen

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 6. januar , 2018 kl. 19:15

Hei alle sammen! Jeg opplever en del trøbbel med bloggen for tiden, blant annet at jeg ikke får logget inn for å skrive nye innlegg eller redigere innlegg (får opp beskjed at nettleseren min ikke støtter cookies, noe den gjør). I tillegg avventer jeg svar på hvem som har endret den forrige posten min (fjernet link) og hvorfor. Forhåpenligvis var det småtteri som ødelagt link eller noe annet feil, for jeg liker ikke å få innleggene mine endret uten beskjed.
Link til artikkelen jeg kommenterte i forrige innlegg ligger i kommentarfeltet under innlegget.

Jeg ønsker dere alle en fin helg! :)

Annonser

Kommentarer

  1. Susi sier:

    Hei, har ikke lest hele bloggen din for jeg har ikke sett den før nå. Fra det jeg har lest virker det som du har slitt utrolig lenge med Myomene dine. Utrolig trist å høre. Jeg har nettopp vært igjennom en myom fødsel. Så jeg googlet det for å lese mer om det. Men finner ingen ting. Jeg har selv gått på Esmya men måtte slutte pgr. av bivirkninger. Tror ikke de krympet heller den perioden jeg gikk på det, men syntes legene sa sist jeg var inne nå at de hadde krympa litt. (Da hadde jeg gått på esmya 3 måneder uten resultat, så 3 måneder uten og så 1 måned på esmya) Det eneste jeg har gjort annerledes denne gangen er å leve på lavkarbodiett. Så hvem vet, kanskje det funker. Det var egentlig ikke poenget mitt. Poenget mitt var at jeg har møtt så utrolig mange leger det siste året som har sakt så utrolig mange forskjellige ting. Jeg har gått igjennom to myomfødlser (tror jeg) for den første gangen sa de ingen ting om det men det var nå siste gang de sa det, og at dette var min andre gang. For første gang nå traff jeg en lege på sykehuset som hadde full forståelse av at jeg ikke kunne leve med myomene mine. Hun forsto så utrolig godt hvor stor hindring de var i daglig livet mitt og skulle prøve å gjøre alt for å få den siste ut. Slik er det jeg har forstått det ut i fra mye frem og tilbake. Kort oppsumert: Jeg har hatt 5 stk. 3 i livmoren og to i livmorhalsen. Først begynte det med ekstreme blødninger under menstrasjonen. Da undersøkte de meg og sa hva det gjaldt. Så begynte jeg å få urin lekasje. De mente først det ikke hadde noe med myomene mine. Så en dag blødde jeg så mye at jeg sto i dusjen i 1 time og kunne ikke gå ut så satt jeg på do i 1 time og kunne ikke kle meg. Store klumper blod datt ut. Da var jeg inne samme dag og oppererte den ene ut. Det var min første myomfødsel Etter den så sluttet urinlekasjen. Så gikk det noen måneder og så begynte urinlekasjen igjen. Så en dag kjente jeg et veldig trykk nedentil. Da jeg tok fingen og kjente så kunne jeg kjenne myomen min var på vei ut av kjeden. Så da var det inn igjen. Der traff jeg flere fantastiske forståelsesfulle leger. Som forklarte at myomen min klemte på blæra mi. Og at den som ga meg store blødninger skulle de også få fjernet. De mente også at hvis jeg ønsket å bli gravid etterpå så skulle ikke det være et problem. Så jeg har fått ny time nå. De tror de må fjerne den siste i en to gang. Jeg kan skrive hvordan det gikk senere hvis du vil vite det. Jeg skal inn om 5 uker :) Håper dette var litt forståelig. Har aldri kommentert et blogg innlegg før så vet ikke helt hvordan dette fungerer :)

    • caracal sier:

      Hei! Takk for at du deler! Du å gjerne fortelle hvordan det gikk når du er ferdig operert! :) Masse lykke til med myomfjerning!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.